Deelnemers informatie

Welkom in Amsterdam! Zaterdag 29 januari 2022 vindt de EAP Indoor Amsterdam plaats (indien de covid beperkingen het toelaten)

In de laatste week voorafgaand de Indoor Amsterdam krijg je per mail de belangrijkste informatie doorgestuurd. Let op! Lees deze goed door.

ONDERDELEN
De volgende onderdelen staan op het programma van de Indoor Amsterdam.

60 meter Dames / Heren
60 meter Horden Dames / Heren
Hoogspringen Dames / Heren
Verspringen Dames / Heren

SCREENING
Indien er meer inschrijvingen zijn dan het programma toelaat, past de organisatie een screening toe. Vermeld daarom altijd je beste prestatie op het betreffende onderdeel. Deze prestatie moet door de organisatie te controleren zijn.

LOCATIE
Sportcentrum Ookmeer
Dr. Meuerlaan 7
1067 SM Amsterdam
Google Maps

Plattegrond Ookmeerhal 

PARKEREN
Op de parkeerplaats van Sportcentrum Ookmeer is voldoende ruimte om te parkeren. Parkeren is gratis.

WARMING-UP
Tijdens de spring-onderdelen is er in de hoeken van de atletiekhal ruimte voor een warming up. De sporthal is speciaal afgehuurd voor een warming up tijdens het sprinten en horde lopen. Hier mag absoluut NIET met spikes aan gelopen worden, maar met gympen of schoongemaakte sportschoenen.

AFMELDEN
Zodra de inschrijving is gesloten kun je je niet meer afmelden en ben je ten allen tijde inschrijfgeld verschuldigd. Ook indien je afziet van deelname en bent afgemeld. Het inschrijfgeld wordt automatisch vooraf geïnd. De atleet die afziet van deelname is verplicht de organisatie in kennis te stellen via het volgende e-mailadres: .

MELDRUIMTE
Terzijnertijd wordt gecommuniceerd hoe de meld procedure gaat lopen.

DUBBELE ONDERDELEN
Mocht je ver- en hoogspringen willen combineren, moet het tussentijds deelnemen aan een ander onderdeel dient bij de jury te worden gemeld. De scheidsrechter kan in een ronde de volgorde wijzigen, zodat een atleet in staat is om ook aan een ander onderdeel deel te nemen. De tijdens de afwezigheid verlopen beurt(en) volgens de jurylijst komen te vervallen en kunnen niet worden ingehaald.

EHBO
Er is EHBO aanwezig tijdens de Indoor Amsterdam.

TWEE BESTE PRESTATIES VAN DE DAG
Dit jaar is er door covid beperkingen en geen internationale deelname ook geen prijzengeld.

UITSLAGEN
Alle uitslagen live te volgen op atletiek.nu. Er is ook een live-stream via het YouTube account van AV Phanos.

SPIKES
Spikepunten mogen maximaal 6 mm zijn.

VERSPRINGEN
De organisatie zorgt voor aanloop markeringen bij het verspringen. Alle deelnemers krijgen drie pogingen, met de top 8 prestaties krijgen daarna nog drie pogingen.

HOOGSPRINGEN
De mannen en vrouwen doen tegelijkertijd aan hoogspringen. De aanvangshoogte en latverhoging wordt besloten in lijn met de prestaties van de atleten.

De hoogspringmat wordt loodrecht tegen de muur geplaatst over de 60 m baan. Er wordt gesprongen aan de linker- en rechterkant van de mat. Aan beide kanten is 17 meter ruimte. De ondergrond is tartan. Spikepunten mogen daardoor maximaal 6 mm zijn. Het gebruik van kalk en dergelijke is niet toegestaan voor de aanloopmarkering. Tape is wel toegestaan.

De organisatie Indoor Amsterdam en atletiekvereniging Phanos wensen alle deelnemers een prettige wedstrijd en veel succes toe!  Tot zaterdag 29 januari 2022!

Met sportieve groet,

Team Indoor Amsterdam

 

Contact:
Organisatie door Phanos
www.indooramsterdam.nl

 

 

Locatie:
Sportcentrum Ookmeer
Dr. Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
Plattegrond

Organisatie:
Atletiekvereniging Phanos Amsterdam
www.phanos.amsterdam
Olympisch stadion 1
1076 DE Amsterdam