Goed nieuws: iedereen toegelaten.

20-01-2020  

Door wat te schuiven met de chronoloog en door het toevoegen van een extra verspringgroep is het gelukt om iedereen toe te laten tot deze mooie Indoorwedstrijd. Dit betekent wel dat bijna elk onderdeel iets eerder of later begint dan in de voorlopige chronoloog dus kijk goed naar de definitieve chronoloog hier in pdf of op atletiek.nu.
Er is een extra verspringgroep mannen toegevoegd. In deze groep zijn de atleten geplaatst die anders op grond van de screening afgewezen zouden worden. In deze groep B wordt er drie keer gesprongen.
In groep A wordt er ook drie keer gesprongen. De beste atleten uit deze groep krijgen nog drie extra sprongen.

Bij het onderdeel 60m horde staan de hordes op de hoogte voor Senioren.

De prijzen voor de looponderdelen worden beoordeeld op basis van de prestatie in de finale; bij de horde is er een finale (6 finalisten), bij de sprint zijn er twee finales (12 finalisten): zowel B- als A-finales maken kans op de winst.

Bij het Hoogspringen is de aanvangshoogte voor vrouwen 1.40. Daarna gaat de lat met 5 cm per keer omhoog tot aan 1.60. Vanaf 1.60 gaat de lat met 3 cm per keer omhoog.
Bij de mannen is de aanvangshoogte 1.50. Tot aan 1.80 gaat de lat met 5 cm per keer omhoog. Vanaf 1.80 is dit 3 cm per keer.
EAP

EAP-together

EAP-future

 

Contact:
Organisatie door Phanos
www.indooramsterdam.nl
amsterdam@eap-circuit.org

 

 

Locatie:
Sportcentrum Ookmeer
Dr. Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam
Plattegrond

Organisatie:
Atletiekvereniging Phanos Amsterdam
www.phanos.amsterdam
Olympisch stadion 1
1076 DE Amsterdam
info@phanos.amsterdam